Livada Moldovei organizează 30 de seminare informative în raioanele din țară

Cu suportul Asistenței Tehnice pentru Proiectul „Livada Moldovei” sunt organizate 30 de seminare informative în toate raioanele Republicii Moldova.

În cadrul acestora vor fi prezentate oportunitățile investiționale disponibile în cadrul Proiectului „Livada Moldovei” cum ar fi: finanțare pentru investiții în legumicultură, cultivarea strugurilor de soiuri tehnice și vinificație, floricultură (inclusiv plante medicinale și cele folosite la producerea uleiurilor esențiale), arhitectură peisagistică și turism rural.

Seminarele sunt parte a unei ample campanii de informare ce se derulează la nivel local și național pentru a informa potențialii beneficiari despre oportunitățile investiționale disponibile și au loc în perioada noiembrie 2018 – martie 2019. Prima rundă a seminarelor a avut loc la finele anului 2018 și a presupus ședințe informative pentru circa 600 de horticultori din 13 raioane ale țării. Peste 160 de participanți la seminare și-au exprimat intenția de a aplica pentru finanțare.

Doritorii de a participa la seminarele de informare-instruire organizate în cadrul Proiectului „Livada Moldovei”, în perioada 17 ianuarie – 19 martie 2019, sunt invitați să se înscrie la persoanele responsabile sau la Linia Fierbinte 022 100 900: