Agroturismul este un domeniu eligibil spre finanțare în cadrul Proiectului Livada Moldovei

Agroturismul poate deveni o afacere. Una din valorificarea obiceiurilor, bucătariei și ospitalității tradiționale. Satul moldovenesc este captivant prin peisajul fascinant, istoria locului, oamenii prietenoși și primitori.

Tradiția păstrată și transmisă cu grijă din generație în generație face din localitățile noastre destinații pentru „revenirea la bunicuța”, „înfruptarea cu bunătăți din camară”, ”plimbatul prin crângurile copilăriei”… Fiecare din noi are mii și mii de motive de a reveni la sat… cu prieteni sau cu parteneri.

Din acest motiv, în prezent, agroturismul devine din ce în ce mai popular, oamenii find atrași de posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un cadru natural sau în mediu rural.

Agroturismul este un domeniu eligibil spre finanțare în cadrul Proiectului Livada Moldovei. Sunt oferite facilități fiscale, aplicarea cotei TVA ”Zero” și scutirea de plata taxelor și procedurilor vamale, accizelor și TVA la importul utilajelor și serviciilor.  Proiectul Livada Moldovei poate fi partener în finanțarea afacerii Dv-stra! Pentru mai multe detalii contactați-ne!