Expoziția ”Fabricat în Moldova” – 2023

Ne-am bucurat să regăsim printre cele 300 de companii participante la expoziția ”Fabricat în Moldova”, ediția 2023, beneficiari ai proiectului ”Livada Moldovei” care-și prezintă produsele de calitate. Am fost onorați să le prezentăm potențialilor beneficiari oportunitățile financiare oferite de Guvernul Republicii Moldova și Banca Europeană de Investiții în cadrul proiectului ”Livada Moldovei”.

Proiectul ”Livada Moldovei” pune la dispoziția horticultorilor credite investiționale acordate prin intermediul băncilor comerciale: ”Energbank”, ”OTP Groupe”, ”Procredit Bank”, ”Comerțbank”, ”Banca Comercială Română Chișinău”, ”MAIB”, ”Victoriabank”, ”Moldindconbank” și ”Fincombank”.

Valoarea minimă a alocărilor pentru investiții este de 5000 Euro. Pot fi accesate credite de până la 5 milioane Euro. Termenul de creditare este de maxim 10 ani cu o perioadă de grație de până la 4 ani. În cadrul Proiectului  sunt acordate facilități fiscale, aplicarea cotei TVA ”Zero” și facilități la import prin scutirea de plata taxelor și procedurilor vamale și accize la importul utilajelor sau serviciilor.

Pentru detalii contactați: 022 100 900