În atenția producătorilor de nuci!

Asociația Nucicultorilor, în colaborare și cu suportul financiar al Asistenței Tehnice pentru Proiectul „Livada Moldovei”, vă informează despre organizarea unei serii de vizite pentru consultări în livezile producătorilor, membri și viitori membri ai Asociației.

Consultările vor avea loc în prezența expertului francez în nucicultură, dl Pascal GOUGET, unul dintre cei mai buni specialiști europeni ai culturii nucului. Prezența lui Pascal în livezile voastre este o oportunitate rară de care vă recomand insistent să beneficiați pentru a obține răspunsuri la majoritatea întrebărilor pe care știu că le aveți privind exploatarea livezilor de nuc și tot ce ține de procesele post-recoltă, dar și de comercializarea producției de nuci.

Zilele în care vor fi organizate vizitele în livezi sunt: 27.05/ 31.05/ 1/06/ 2.06/ 3.06. Îi rugăm pe cei interesați să ia legătura cu secretarul Asociației, dl Constantin Gajim, la 069557037/ [email protected] pentru mai multe detalii. Toate costurile sunt acoperite integral de către Asistența Tehnică a Proiectului „Livada Moldovei” din partea UE. În cadrul vizitelor vor putea fi obținute informații referitoare la oportunitățile de finanțare oferite în cadrul Proiectului ”Livada Moldovei”.