Lansarea primului apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Interreg Next Bazinul Mării Negre 2021-2027

A început numărătoarea inversă până la lansarea primului apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Interreg NEXT Bazinul Mării Negre 2021-2027, co-finanțat de către Uniunea Europeană

Ministerul Finanțelor în calitate de Autoritate Națională pentru programele de cooperare transfrontalieră și transnațională anunță potențialii beneficiari că ne apropiem cu pași rapizi de lansarea primului apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Interreg NEXT Bazinul Mării Negre 2021-2027. Data lansării apelului de propuneri este planificată pentru 30 martie 2023, iar termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 4 iulie 2023.

Pachetele de aplicații aprobate pentru proiectele obișnuite și la scară mică pot fi consultate la link-ul: https: AICI

Astfel, încurajăm potențialii solicitanți să se familiarizeze cu conținutul acestora înainte de lansarea apelului întru pregătirea și definitivarea unor propuneri de proiecte calitative, conform rigorilor și cerințelor programului.

Totodată, menționăm că pe parcursul derulării apelului, în lunile aprilie-iunie 2023, se vor desfășura mai multe sesiuni de informare la care vor putea participa inclusiv potențialii beneficiari de finanțare.  Cu detalii despre organizarea evenimentelor respective vom reveni ulterior.