MOLDAGROTECH – 2019

Stimați agricultori și reprezentanți ai industriilor conexe vă invităm să vizitați în perioada 16 – 19 octombrie, 2019 expoziția specializată MOLDAGROTEH. Vă așteptăm la standul proiectului ”Livada Moldovei” pentru a vă oferi detalii referitoare la oportunitățile de finanțare oferite în cadrul proiectului.

În cadrul Proiectului ”Livada Moldovei”, în reabilitarea sectorului horticol, Guvernul Republicii Moldova, investește 120 milioane Euro. Banii sunt un împrumut acordat de Banca Europeană  de Investiţii. Proiectul este implementat de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

”Livada Moldovei”,  urmăreşte facilitarea şi crearea condiţiilor favorabile pentru restructurarea lanţului valoric al sectorului horticol din Republica Moldova.

Beneficiari eligibili:

Întreprinderile horticole (cultivatoare de fructe, nuci, pomușoare, struguri de masa și struguri tehnici, legume, ciuperci, plante medicinale, flori);

Întreprinderile cu activități de post-recoltare și procesare (ambalarea, calibrarea, înghețarea, uscarea, alte tipuri de prelucrare a produselor horticole);

Întreprinderile care practică turismul rural sau cele care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor decorative, inclusiv arbori și arbuști;

Întreprinderile din domeniul vinificației

Întreprinderile pepiniere;

Întreprinderile conexe sectorului horticol (ambalaj, etichete, utilaj, accesorii pentru plantaj, etc.);

MOLDAGROTECH  oferă agricultorilor oportunitatea de a cunoaște noi tehnologii moderne în sector și de a stabili parteneriate pentru asigurarea cu tehnică agricolă performantă pentru realizarea procesului tehnologic şi dezvoltarea businessului. La această ediție participă peste 120 de companii din nouă țări, inclusiv, Republica Moldova, Italia, România, Bulgaria, Ucraina, Cehia etc.

Proiectul ”Livada Moldovei” vă acordă BANI pentru a procura utilajele și echipamentele de care aveți nevoie la cele mai bune rate ale dobânzilor și cu scutire la plata TVA și a taxelor vamale!

Vă așteptăm la standul nostru de la MOLDAGROTECH