MOLDAGROTECH 2023, ediția de primăvară

În perioada 16 – 19 martie curent, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo găzduiește unul din cele mai importante evenimente pentru complexul agroindustrial din Republica Moldova: expoziția internațională specializată MOLDAGROTECH 2023, ediția de primăvară.

Vă invităm la standul proiectului ”Livada Moldovei” pentru a vă oferi detalii despre oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul proiectului.

În cadrul Proiectului ”Livada Moldovei”, Guvernul Republicii Moldova investește  în reabilitarea sectorului Horticol 120 milioane Euro. Banii sunt un împrumut acordat de Banca Europeană  de Investiții. Proiectul este implementat de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

Proiectul ”Livada Moldovei” presupune investiții de 120 milioane Euro pentru tehnologizarea şi mecanizarea proceselor de producere primară în horticultură, dotarea cu sisteme de irigare şi antigrindină, modernizarea infrastructurii de procesare dar şi diversificarea piețelor de desfacere pentru fructele, legumele, vinurile și pomușoarele moldovenești.