Moldagroteh – ediția de toamnă 2022

În cadrul Moldagroteh, ce se desfășoară în perioada 13 – 16 octombrie la Moldexpo,  sunt expuse ultimele noutăți în domeniul tehnologiei agricole. Proiectul ”Livada Moldovei” vă ajută să le achiziționați în cele mai bune condiții pentru a vă dezvolta afacerile din domeniul horticol și cel conex.

Valoarea minimă a alocărilor pentru investiții este de 5000 Euro. Pot fi accesate credite de până la 5 milioane Euro. Termenul de creditare este de maxim 10 ani cu o perioadă de grație de până la 4 ani. În cadrul Proiectului  sunt acordate facilități fiscale, aplicarea cotei TVA ”Zero” și facilități la import prin scutirea de plata taxelor și procedurilor vamale și accize la importul utilajelor sau serviciilor.

Proiectul ”Livada Moldovei” presupune investiții de 120 milioane Euro pentru tehnologizarea şi mecanizarea proceselor de producere primară în horticultură, dotarea cu sisteme de irigare și antigrindină, modernizarea infrastructurii de procesare dar şi diversificarea piețelor de desfacere pentru fructele, legumele, vinurile și pomușoarele moldovenești.

Detalii la: 022 100 900