Seminar de informare pentru membrii Asociației  ”Moldova Fruct”

  O informație amplă referitoare la condițiile de creditare în cadrul Proiectului ”Livada Moldovei” a fost prezentată membrilor Asociației ”Moldova Fruct”. Întruniți în cadrul unui seminar, membrii asociației au fost familiarizați cu oportunitățile de a investi în tehnologizarea şi mecanizarea proceselor de producere primară, dotarea cu sisteme de irigare, modernizarea proceselor de procesare dar şi diversificarea pieţelor de desfacere pentru produsele horticole moldoveneşti, oferite în cadrul Proiectului ”Livada Moldovei”.

 Membrii asociației ”Moldova Fruct” s-au arătat interesați de oportunitățile investiționale disponibile în cadrul Proiectului. Beneficiarii potenţiali ai Proiectului ”Livada Moldovei”sunt peste 300 de agenţi economici care activează în domeniul horticol şi peste 52 mii de gospodării ţărăneşti.

  În cadrul Proiectului ”Livada Moldovei” sunt disponibile credite investiționale acordate prin intermediul băncilor comerciale: BC ”Energbank” SA, BC ”Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” SA, BC ”Procredit Bank” SA și BC ”Comerțbank” SA. Horticultorii și operatorii economici din domeniile conexe pot beneficia de finanțarea în leasing accesibilă prin intermediul BC ”Mobiasbancă – Groupe Societe Generale ”S.A.